DGS Dikey Geçiş Sınavı Dgsli.Org Forum'a Hoşgeldiniz.

Giriş Yap Üye Ol

Sohbeti görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız tarayıcınızın çerezlerini temizleyin!

Welcome, Ziyaretçi

Forumda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Toplam Üyeler: 13,707
» Son Üye: Batum Pro
» Toplam Konular: 4,496
» Toplam Yorumlar: 8,324

Detaylı İstatistikler

Kimler Çevrimiçi
Toplam: 111 kullanıcı aktif
» 0 Kayıtlı
» 108 Ziyaretçi
Applebot, Bing, GoogleBot

Son Aktiviteler
Ondokuz mayıs üniversites... Yazar: matrixneo
09-09-2025, Saat: 02:19
batumslot Yazar: Batum Pro
07-09-2025, Saat: 21:21
Batumslot Resmi Yazar: Batum Pro
07-09-2025, Saat: 20:10
Gazi üniversitesi Yazar: qguz11
06-09-2025, Saat: 18:40
MaskeBet Giriş Yazar: mask
31-08-2025, Saat: 22:29
Maskebet Yazar: mask
21-08-2025, Saat: 23:12
PALACEBET Yazar: 6gtoxpepe4
17-08-2025, Saat: 06:25
Dansöz Kiralama Hizmeti Yazar: grikedi
09-07-2025, Saat: 17:29
Düğün, Kına Eğlenceleri İ... Yazar: griposter
05-07-2025, Saat: 20:33
8 Adet DGS Denemesi Yazar: mete41
01-07-2025, Saat: 17:15

inşaat tek.
Yazar: vcdan7265 - 29-03-2015, Saat: 02:20 - Forum: Soru - Cevap - Yorumlar (4)

Insaat teknolojisi mezunuyum puan hesaplama bolumunde sayisal sozel yaziyor sayisaldan yani sadece matematik yaparak muhendislige gecebiliyormuyum

Bu konuyu yazdır

siyaset bilimi ve kamu yönetimi
Yazar: YTDemirbozan - 26-03-2015, Saat: 02:37 - Forum: Soru - Cevap - Yorumlar (1)

Merhaba sevgili dostlar.
Ben Selcuk Universitesinde yerel yonetimler okuyorm en fazla 10bin mezun vermis bir bölum Yerel yonetimler.. Simdi bir sorum olacak bu sene yerel yonetimlerden sinava girecek tas catlasin 3 bin kisidir.
Ben istanbul universitesi veya Ankara universitesi Siyaset bilimi ve Kamu yonetimi istiyorum lakin bu bolumden okulumda mezun olanlar ya kamu yonetimi okuyor yada aciktan devam ediyor. Dgs ile SBFye gecis yapan var mi ? Önemli detay İstanbul uni. Gecen varmi cok sınirli bi kontenjan var ve benim hedefim bu suanlik. Kacinci siniftan basliyoruz ? Kac dersten muaf oluyoruz ? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Saygilar

Bu konuyu yazdır

Smile dgs ile çocuk gelişimi hakkında bilgi
Yazar: sedanur - 24-03-2015, Saat: 15:12 - Forum: Soru - Cevap - Yorumlar (1)

merhaba arkadaşlar daha şimdi üye oldum yanlış birşey yaptıysam kusurada bakmayın Smile bn çocuk gelişimi 2. sınıftayım çocuk gelişimi geçişi hakkında bilginiz var mı Sad

Bu konuyu yazdır

2015 KPSS Tercih tarihi değişti
Yazar: Anıl - 23-03-2015, Saat: 02:51 - Forum: KPSS - Yorum Yok

2015 KPSS Yerleştirme, tercih tarihi değişiti.
KPSS Tercihleri Ne Zaman Alınacak?

Devlet Personel başkanlığının yaptığı açıklamaya göre yerleştirme tercih tarihlerinde değişikliği gidildi. Açıklanan yeni tarihlere göre KPSS 2015/1 yerleştirme tercih süreci 22 Haziran – 01 Temmuz 2015 tarihleri arasında olacaktır ve başvurular bu tarihler arasında alınacaktır. 2014 KPSS ve EKPSS (Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı) sınavlarına girmiş olan adaylar, bu tarihler arasında internetten başvuruda bulunabileceklerdir.

http://www.dgsli.org/2015-kpss-tercih-tarihi-degisti/

Bu konuyu yazdır

AÖF sınav tarihlerinde değişiklik
Yazar: Anıl - 23-03-2015, Saat: 02:51 - Forum: AÖF Açıköğretim Fakültesi - Yorum Yok

Anadolu Üniversitesi tarafından Açık Öğretim Fakültesi (AÖF) sitesinden öğrencileri için yeni bir duyuru yayınlanadı. Yapılan duyuruya göre AÖF için 10 yeni sınav merkezi eklendi ve sınav tarihleri değiştirildi. İşte yeni sınav tarihi.
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) 2014-2015 sınav tarihleri sonunda belirlendi. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin (AÖF) Bahar Dönemi vize tarihleri değişti.

AÖF sitesinden yapılan resmi duyuruya göre;

Bahar Dönemi Akademik Takvimde Değişiklik Yapılmıştır

7 Haziran 2015 Pazar günü Türkiye genelinde yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri nedeniyle Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin akademik takviminde değişiklik yapılmıştır. Yeni sınav takvimine göre Bahar Dönemi Ara sınavları 25-26 Nisan’dan 18-19 Nisan olarak değiştirildi.

Bahar Dönemi akademik takvimde değişen tarihler şunlardır;

Kayıt Yenileme/Ekle-Sil

Af Kapsamında Kayıt

Ara Sınav

Dönem Sonu Sınavı

2014-2015 Öğretim Yılı Tek Ders Sınavı

Ara Sınav İçin Sınav Merkezi Değişikliği

Dönem Sonu Sınavı İçin Sınav Merkezi Değişikliği

Yeni eklenen 10 yeni ilçe
Ayrıca 10 yeni sınav merkezi eklendi. 7 ilçedeki sınav merkezlerinin yanı sıra; Kahramanmaraş-Elbistan, Ankara-Polatlı, Balıkesir-Edremit, Konya-Ereğli, Manisa-Salihli, Ağrı-Patnos, Muğla-Milas, Tekirdağ-Çorlu, Şanlıurfa-Siverek ve Van-Erciş de eklenerek sınava girecek öğrencilere kolaylık sağlandı.

Dgsli bir çok arkadaşımızın aöf okuduğunu göz önüne alırsak, yeni sınav merkezlerini arttırılması okuyan arkadaşlarımız için faydalı olacaktır.

http://www.dgsli.org/aof-sinav-tarihlerinde-degisiklik/

Bu konuyu yazdır

Question Dgs Hakkında Acil bilgi ?
Yazar: ensr53 - 22-03-2015, Saat: 01:10 - Forum: Soru - Cevap - Yorumlar (1)

Merhabalar ben inşaat atl son sınıf lise öğrencisiyim. Birşey sormak istiyorum: 2yıllık önlisans geçiş yapıp dgsye girip ilk 1000bine girmek istiyorum kendi alanımda inşaat mühendisliği.. sizce dgs kolaymıdır nasıldır ne değildir siz ne zorluklarla karşılaştınız aşağı yukarı anlatabilirseniz sevinirim  Angel

Bu konuyu yazdır

Kocan Kadar Konuş / Kıvanç BARUÖNÜ
Yazar: kindi - 21-03-2015, Saat: 00:58 - Forum: Sinema-Dizi - Yorum Yok

Şebnem Burcuoğlu'nun aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan öykü, çevresindeki her kadın hızla evlilik hazırlığına girişip gelinlik giyme hayalleri kurarken; hayatına girmesini istediği doğru adamı bir türlü bulamayan bir kadının, Efsun'un hikayesini anlatıyor!

Efsun üzerinden, bu coğrafyada yaşayan kadınların, daha küçük yaşlarda koca bulmaya programlandıklarını ileri süren yapım 30 yaşına gelmiş olan Efsun'un hayatının kalan kısmını birlikte geçirmeyi hedeflediği gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arayışını anlatırken, akranı olan kadınlar gibi erkekleri yönlendiremeyen genç kadının imdadına, "kadınlığın kitabını yazmış" İzmirli ailesi yetişir. Kendisini güvenilir Türk kadınlarına emanet eden Efsun erkeklerin tüm zaaflarını öğrendikten sonra ise karşısına yıllardır unutamadığı lise aşkı Sinan çıkar! 

Başrollerde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ı izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini ise Kıvanç baruönü üstleniyor!

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bu konuyu yazdır