Yorumları: 6
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Bölümünüz: Elektronik Haberleşme bölümü
Teşekkürler: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Edildi.
10-02-2015, Saat: 23:39
(Son Düzenleme: 10-02-2015, Saat: 23:59, Düzenleyen: DgsliOrg.)
İyi akşamlar .
Ben 2 yıllık üniversite mezunuyum . Bu yıl , 26 temmuz'da DGS sınavı var . Evde kitaplardan çalışıyorum sınava , yalnız bu yeterli olmuyor . Takıldığım noktalar oluyor . Bu sene kesin olarak 4 yıllık kazanmam lazım . Bana önerebileceğiniz DGS kursları varmıdır ? Lütfen yardımcı olursanız sevinirim .
Gerektiği gibi olmazsan , gereken yerde olamazsın .!
Umt
Yorumları: 398
Konuları: 378
Rep Puanı:
14
Teşekkürler: 4
10 Mesajına 21 Teşekkür Edildi.
umut dershane seçerken dikkatli davran. özellikle sadece dgs üzerine olan kurslar varsa ilk olarak onları tercih etmelisin. Çünkü çoğu akedemi kuruluşu hala dgs nin farklı bir yapısı olduğunu kavrayamamış durumdadır. Ygs mantığı ile ders anlatıyolar. DGS'de önemli olan soruyu çözmek değil, soruyu hızlı ve doğru çözmek. Bunun için sadece dgs üzerine yoğunlaşmış bazı kuruluşlar var. onlara bakmanı tavsiye ederim Tasarı var bilmiyorum sizin yaka da mı ama bakabilirsin. İstanbulda okuyan teccrübeli arkadalarımızda yorumlarını yapacaklardır elbette.
Soru Sormak İçin Soru Cevap Kategorisinde Yeni Konu Açarak Sorularınızı Sorunuz... (Tıklayınız...)
Birbirinizin Sorularına Cevap Vermekten Çekinmeyin
Rep Puanı:
0
Teşekkür ederim . Ama aradığım her kurs boş boş laflarda bulunuyor . Birde dgs sınavında sayısal testte GEOMETRİ çıkıyor mu ?
Umt
Yorumları: 398
Konuları: 378
Rep Puanı:
14
Teşekkürler: 4
10 Mesajına 21 Teşekkür Edildi.
kurslara giden arkadaşlarımız size yol gösterecektir. dgs de 10 tane civarıda geo çıkıyor.
Soru Sormak İçin Soru Cevap Kategorisinde Yeni Konu Açarak Sorularınızı Sorunuz... (Tıklayınız...)
Birbirinizin Sorularına Cevap Vermekten Çekinmeyin
Rep Puanı:
0
Tamamdır . Çok teşekkür ederim , yardımcı olduğunuz için. İyi akşamlar.
Umt
kindi
Ziyaretçi
Teşekkürler:
Mesajına Teşekkür Edildi.
Aslında evinde kendinde hazırlanabilirsin ders videolari emin olun dershaneden cok daha iyidir.
Yorumları: 1
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Bölümünüz: Adalet
Dgs kursu secerken sadece bu konu üzerinde yoğunlasmıs bir kursu secmelisin.Her dersanenin uzmanlastığı belirli bir sınav var.Bu konuda Tasarı akademi gercekten DGS'de uzman.Kaliteli bir eğitim anlayısı ve kadrosuyla 32 yıllık köklü bir kurum. Bulunduğun yerde varsa şiddetle tavsiye ediyorum .