Welcome, Ziyaretçi
Kimler Çevrimiçi |
Toplam: 96 kullanıcı aktif » 0 Kayıtlı » 93 Ziyaretçi Bing, GoogleBot, Yandex
|
Son Aktiviteler |
Düğün, Kına Eğlenceleri İ...
Yazar: griposter 05-07-2025, Saat: 20:33
|
8 Adet DGS Denemesi
Yazar: mete41 01-07-2025, Saat: 17:15
|
Laptop Alan Yerler Arasın...
Yazar: griposter 23-06-2025, Saat: 02:06
|
Deneme Sınavları
Yazar: Ali Arda 19-06-2025, Saat: 21:20
|
Yeni 10 Adet Çözümlü DGS ...
Yazar: Ali Arda 19-06-2025, Saat: 21:14
|
5 adet TG denemesi
Yazar: atakansalazar 19-06-2025, Saat: 01:13
|
Washington Nationals info...
Yazar: LuisSeve 16-06-2025, Saat: 10:45
|
Isiah Kiner-Falefa connec...
Yazar: LuisSeve 16-06-2025, Saat: 10:43
|
2020 Sparks Exit Intervie...
Yazar: LuisSeve 16-06-2025, Saat: 10:42
|
Steelers advise relocatin...
Yazar: LuisSeve 16-06-2025, Saat: 10:41
|
|
|
DGS İtiraf Sayfamızdan Başarı Öyküleri-9 |
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 17:12 - Forum: DGS Başarı Öyküleri
- Yorumlar (2)
|
 |
“BEN TURGAY YÜKSEL
Afyon kocatepe bolvadin-myo makine bölümünü 3,49 ile bitirdim lakin hayatımızda yakınlarımız tarafından çok küçümsendik maddi-manevi olarak bunun gerçekten agırlıgını çok çektik lakin ”ALLAH BÜYÜK” dedik hep baktık yolumuza.Okuma düşüncem pek yoktu aslında büyük futbolcu olma yolunda çok saglam giderken çogu kişinin başına gelen sakatlık dolayısıyla futbolu bırakmak zorunda kaldım myo’ya ilk başladıgımda bu dgs işlerine temelim zayıftı ilk sene 2011′de girdim 10000 küsür sıralama yaptım lakin makine mühendisligi için yeterli degildi sonraki sene kocaeli izmit kavram dersanesine gittim hocalarımda iyiydi bende çalıştım 2012′de 157. olarak son güne kadar Boğaziçi’ye gitmeyi planlarken tercihlerin bitmesine 15 dakika kala ODTÜ’yü seçtik nasip buymuş çalışın hayallerinizi kovalayın lakin hep b planınız olsun benim yoktu bu sınav bi anda YÜCE RABBİMİZİN bi hediyesi olarak çıktı karşıma son olarakta kendi şahsi fikrim NAMAZ faktörü vakit namazlarından sonra edilen dualar boş çevrilmiyo hakkınızda hayırlısı diyorum iyi çalışmalar”
|
|
|
DGS İtiraf Sayfamızdan Başarı Öyküleri-8 |
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 17:12 - Forum: DGS Başarı Öyküleri
- Yorum Yok
|
 |
Emine Yılmaz’ın DGS hikayesi
“Merhaba bende hikayemi paylaşmak istiyorum. ben aöl mezunuyum. mezun olduğum yıl ailemin okumama karsi çıkmasından dolayı öss ye görememiştim. o yl epey talihsiz şeylr yaşadım we ertesi sene bilmyorum ne degiştide önüme bi engel çkmadn snava greblmştm. herneyse o yıl mimari restorasyn bölümünü kazandm. okul btince dgs gbi erteledigim bi hayalim vardı. ilk iş kpss den güzl puan alp atanmak snra kariyer yolunda dewam etmekti. snava kendi imkanlarmla hazrlandm. kpss den 88 aldm aynı yıl öylesne dgs ye de grdim ve 289 aldm. sdü mimarlga yerleştm ek yerleştrmelrle. bir yl snra kpss den atamam yapldı. şuan yaklaşk 6 aylk memurum. geriye bktigmda nerden nereye dyorum. şuan kaytlı oldugm bi okulum aynı zamanda calıstgm bi işim.. kendinıze güwenin kimseye kulak asmayn hayat sizn hayatnz we emin olun az bi emegin karslgnı Allah fazlasyla weriyor. unutmayın dgs hiç bişey siz herseysniz. “
|
|
|
DGS İtiraf Sayfamızdan Başarı Öyküleri-6 |
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 17:11 - Forum: DGS Başarı Öyküleri
- Yorum Yok
|
 |
Serhat Yavuz
“inşaat teknikerligi okuyordum ve mezun olamıycagım kesindi dgs ye basvurmuştum ygs ye hazırlanan bi arkadaştan matematik soru bankası aldım sınava 1 hafta kala çalışmaya başladım sınava girdim 73.75 mat 60 türkçe neti yapmıştım sınavın bana kolay gelmesinden sonra okul derslerimi verip dgs ile inşaat mühendisligine gecebilecegimin farkına vardım 2011 de hem iş olarak çalıştım hem ders olarak çalıştım okul derslerini verdim mezun oldum dgs den 75 mat 60 türkçe yaptım 308 puanla türkiye 77. olup yıldız teknik inşaat mühendisligine gittim. yıldız teknik secmemin sebebini sorarsanız ingilizce egitimin itü dekinden daha kolay olduguydu. ingilizce hazırlık muafiyet sınavına girdim soruların tamamını bilinçsiz şekilde işaretledim 61 alıp hazırlıgı geçtim( bence mucizeydi geçmem) dersler %30 ingilizceydi bende anlamıyordum otomatikmen kalıyordum 2013 de tekrar dgs ye gireyim dedim başvurdum vee ailemin haberi yoktu hazırlanamadım çünkü sınavdan önce ramazan ayında garsonluk yaptım sınava girdim 75 mat 26 türkçe netiyle 320 puan aldım 233. oldum 2 tercih yaptım mimar sinan mimarlık ve yılduz teknik mimarlık nitekim ilk terchim geldi şimdi çok iyi gidiyo diploma notumda iç açıcı bi başarı yoktu 2.31 le mezun olmuştum ( temelin sağlamsa hedefin herzaman yüksek olsun)”
|
|
|
DGS İtiraf Sayfamızdan Başarı Öyküleri-4 |
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 17:10 - Forum: DGS Başarı Öyküleri
- Yorum Yok
|
 |
Hakan Çelik
“merhabalar. Ben hakan çelik. meslek lisesi mezunuyum. lisede en sevdiğim şey okuldan kaçarken okulun yüksek bahçe duvarından atlamaktı, her sene zayıflarla dolu karnelerim olurdu hatta matematiğim bir dönem 0 düşmüştü. ama 2008 de kendimi değiştirmem gerektiğini anladım ve öss ye çalıştım. dersaneye gitmeden mat 1 adına cd lerle çalışarak vs. kendimi geliştirdim ama fizik, biyoloji vs. bilmeyince ve sınavdan az puan alıp myo ya gitmek zorunda kalınca kaybettiğimi kabul ettim. 2010 da myo dan mezun oldum. geçen 3 yıl boyunca birçok işte çalıştım ama aklımda okuma isteği hep vardı. geçen yıl gündüz iş akşam test çözerek ve kitap okuyarak matematik ve türkçemi geliştirdim. türkçe zaten parağraftır ve anlamak için kitap okumanız yeterlidir. her neyse 21 temmuzdaki dgs sınavından 2 ay önce işyerinden ücretsiz izne ayrıldım ve ders çalıştım özellikle son 20 günde ortalama 300 soru çözmeyi başardım. Ve çok dua ettim. Çok şükür 2008 de hayalini kurduğum okula 2013 de kayıt yaptırdım. Şuan makine mühendisliği 2. sınıftayım ve okumak, öğrencilik vs. dünyanın en güzel şeyi. Sizlere tavsiyem hayalleriniz varsa ki olmalı asla ama asla peşini bırakmayın…”
|
|
|
|