Welcome, Ziyaretçi
Kimler Çevrimiçi |
Toplam: 100 kullanıcı aktif » 0 Kayıtlı » 97 Ziyaretçi Ask.fm, Bing, Yandex
|
Son Aktiviteler |
Ondokuz mayıs üniversites...
Yazar: matrixneo 09-09-2025, Saat: 02:19
|
batumslot
Yazar: Batum Pro 07-09-2025, Saat: 21:21
|
Batumslot Resmi
Yazar: Batum Pro 07-09-2025, Saat: 20:10
|
Gazi üniversitesi
Yazar: qguz11 06-09-2025, Saat: 18:40
|
MaskeBet Giriş
Yazar: mask 31-08-2025, Saat: 22:29
|
Maskebet
Yazar: mask 21-08-2025, Saat: 23:12
|
PALACEBET
Yazar: 6gtoxpepe4 17-08-2025, Saat: 06:25
|
Dansöz Kiralama Hizmeti
Yazar: grikedi 09-07-2025, Saat: 17:29
|
Düğün, Kına Eğlenceleri İ...
Yazar: griposter 05-07-2025, Saat: 20:33
|
8 Adet DGS Denemesi
Yazar: mete41 01-07-2025, Saat: 17:15
|
|
|
Dgsli’ler Sahipsiz Değil ! |
Yazar: Anıl - 17-10-2015, Saat: 22:44 - Forum: DGS 2015
- Yorum Yok
|
 |
Gerçekten yazık. Ek yerleştirme tarihinin hala belli olmamasını, bırakın hala bir açıklama dahi yapılmamış olması DGS'nin ne denli önemsendiğinin göstergesi niteliktedir. Dgsli her zaman üvey evlat durumunda kalıyor. Bu kadar insanı bekletmenin yada umut içine sokmanın bir anlamı yok. Yök yada Ösym bir duyuru yayınlayın. Söyleyin ek yerleştirme olacak yada olmayacak. Dgsli kardeşlerimde ona göre hareket etsin. Her sene aynı senaryo. Tarih vermezler olacak mı olmayacak mı söylemezler. Birden bi tarih açıklarlar 2 gün içinde yerleştirirler. Kazanan arkadaşlarımız gittikleri üniversitenin vize haftasına denk gelirler. Ne yapsın şimdi o arkadaş? Nasıl başarıyı yakalasın. Bu kadar kişi takip ediyor görmüyor mu hiç kimse ? BizDgsli.org 'u dgslilerin sahipsiz olmadığını göstermek ve kamuoyu yaratmak için açtık. Açtık ki kimse üvey evlat yerine koymasın. Haksızlıkları dile getirelim, susmayalım, birlik olalım diye var Dgsli.org . Artık net bir şekilde bir duyuru veya açıklama yapılsın. Bu kadar öğrenciyi madur edip, belirsizlik içinde karamsarlığa itmek kimsenin hakkı değil !
Dgsli.Org Web Ekibi
http://www.dgsli.org/dgsliler-sahipsiz-degil/
|
|
|
KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ KONYA (VAKIF) |
Yazar: Mehmet Kahraman - 17-10-2015, Saat: 17:07 - Forum: Üniversite Bilgi Paylaşımı
- Yorumlar (1)
|
 |
MÜHENDİSLİK BÖLÜMÜ İÇİN KONUŞUYORUM...
Arkadaşlar karatay üniversitesi 12 ila 15 ders arası muaf tutuyor ve hazırlık var.Eğer hazırlığı geçer yada muaf ettirirseniz 2.sınıftan başlıyorsunuz.
Bu sene gelenlerin büyük çoğunlu 12 dersi sayılmış.
Genelde fizik ve matematik ten ya 1 tanesi yada hiç biri muaf edilmiyor.
Okul %30 ingilizce desede bir çok ders ingilizce işleniyor yabancı hocalarla ve sınavların hepsi ingilizce oluyor.
Staj raporuda ingilizce isteniyor bilginize..
|
|
|
Dgsli.Org Yayın İçeriği |
Yazar: Anıl - 14-10-2015, Saat: 02:53 - Forum: Dgsli.Org Duyuruları
- Yorum Yok
|
 |
Arkadaşlar bildiğiniz üzere DGS üzerine paylaşım yapan en güncel web sitesi olan Dgsli.Org ve Facebook sayfamızda sizden gelen doğrultular üzerine bir kaç yenilik planlıyoruz. Sitemize DGS dışından, diğer sınavlardan ve güncel haberlerden bilgi almak isteyen arkadaşlardan gelen istek üzerine bu yöndede paylaşımlar yapmak istiyoruz. Bizim için en önemlisi sizlerin görüşleriniz. Anketimize katılarak oyunuzu verebilirsiniz. Ayrıca sitemizde olmasını istediğiniz, düşündüğünüz şeyleride buraya yazabilirsiniz.
|
|
|
ÖNEMLİ! YÖK KAYIT YAPTIRAMAYAN ADAYLAR İLE İLGİLİ DUYURU |
Yazar: Anıl - 10-10-2015, Saat: 01:21 - Forum: DGS 2015
- Yorum Yok
|
 |
YÖK KAYIT YAPTIRAMAYAN ADAYLAR İLE İLGİLİ DUYURU
2015 Dikey Geçiş Sınavı Sonucunda Sağlık Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adayların Dikkatine (08.10.2015):
2015 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda yükseköğretim kurumlarına yerleşme hakkı kazanarak sağlık nedeniyle kayıt yaptıramayan öğrencilere kayıt hakkı verilmesine ilişkin dilekçeleri 07.10.2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 2015 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda yükseköğretim kurumlarına kayıt hakkı kazanan ancak sağlık nedeni ile kayıt yaptıramayan öğrencilerin ilgili yükseköğretim kurumlarına sağlık durumlarını ibraz etmeleri durumunda 12-15 Ekim 2015 tarihleri arasında mesai bitimine kadar 2015 DGS sonucunda kayıt hakkı kazandıkları ilgili yükseköğretim kurumlarına başvurmaları halinde kayıtlarının yapılmasına, bu tarihten sonra başvuran adaylara işlem yapılmamasına karar verilmiştir.
Link: http://www.dgsli.org/onemli-yok-kayit-ya...li-duyuru/
|
|
|
|