DGS Dikey Geçiş Sınavı Dgsli.Org Forum'a Hoşgeldiniz.

Giriş Yap Üye Ol

Sohbeti görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız tarayıcınızın çerezlerini temizleyin!

Welcome, Ziyaretçi

Forumda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Toplam Üyeler: 13,707
» Son Üye: Batum Pro
» Toplam Konular: 4,496
» Toplam Yorumlar: 8,324

Detaylı İstatistikler

Kimler Çevrimiçi
Toplam: 100 kullanıcı aktif
» 0 Kayıtlı
» 97 Ziyaretçi
Ask.fm, Bing, Yandex

Son Aktiviteler
Ondokuz mayıs üniversites... Yazar: matrixneo
09-09-2025, Saat: 02:19
batumslot Yazar: Batum Pro
07-09-2025, Saat: 21:21
Batumslot Resmi Yazar: Batum Pro
07-09-2025, Saat: 20:10
Gazi üniversitesi Yazar: qguz11
06-09-2025, Saat: 18:40
MaskeBet Giriş Yazar: mask
31-08-2025, Saat: 22:29
Maskebet Yazar: mask
21-08-2025, Saat: 23:12
PALACEBET Yazar: 6gtoxpepe4
17-08-2025, Saat: 06:25
Dansöz Kiralama Hizmeti Yazar: grikedi
09-07-2025, Saat: 17:29
Düğün, Kına Eğlenceleri İ... Yazar: griposter
05-07-2025, Saat: 20:33
8 Adet DGS Denemesi Yazar: mete41
01-07-2025, Saat: 17:15

Sağlık idaresi
Yazar: ErenCan Şahin - 18-10-2015, Saat: 17:16 - Forum: Soru - Cevap - Yorum Yok

Aranızda veya başka bir arkadaşınız dgs ile sağlık idaresi veya sağlık yönetimine geçen oldumu

Bu konuyu yazdır

Dgsli’ler Sahipsiz Değil !
Yazar: Anıl - 17-10-2015, Saat: 22:44 - Forum: DGS 2015 - Yorum Yok

Gerçekten yazık. Ek yerleştirme tarihinin hala belli olmamasını, bırakın hala bir açıklama dahi yapılmamış olması DGS'nin ne denli önemsendiğinin göstergesi niteliktedir. Dgsli her zaman üvey evlat durumunda kalıyor. Bu kadar insanı bekletmenin yada umut içine sokmanın bir anlamı yok. Yök yada Ösym bir duyuru yayınlayın. Söyleyin ek yerleştirme olacak yada olmayacak. Dgsli kardeşlerimde ona göre hareket etsin. Her sene aynı senaryo. Tarih vermezler olacak mı olmayacak mı söylemezler. Birden bi tarih açıklarlar 2 gün içinde yerleştirirler. Kazanan arkadaşlarımız gittikleri üniversitenin vize haftasına denk gelirler. Ne yapsın şimdi o arkadaş? Nasıl başarıyı yakalasın. Bu kadar kişi takip ediyor görmüyor mu hiç kimse ? BizDgsli.org 'u dgslilerin sahipsiz olmadığını göstermek ve kamuoyu yaratmak için açtık. Açtık ki kimse üvey evlat yerine koymasın. Haksızlıkları dile getirelim, susmayalım, birlik olalım diye var Dgsli.org . Artık net bir şekilde bir duyuru veya açıklama yapılsın. Bu kadar öğrenciyi madur edip, belirsizlik içinde karamsarlığa itmek kimsenin hakkı değil !

Dgsli.Org Web Ekibi
http://www.dgsli.org/dgsliler-sahipsiz-degil/

Bu konuyu yazdır

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ KONYA (VAKIF)
Yazar: Mehmet Kahraman - 17-10-2015, Saat: 17:07 - Forum: Üniversite Bilgi Paylaşımı - Yorumlar (1)

MÜHENDİSLİK BÖLÜMÜ İÇİN KONUŞUYORUM...
Arkadaşlar karatay üniversitesi 12 ila 15 ders arası muaf tutuyor ve hazırlık var.Eğer hazırlığı geçer yada muaf ettirirseniz 2.sınıftan başlıyorsunuz.
Bu sene gelenlerin büyük çoğunlu 12 dersi sayılmış.
Genelde fizik ve matematik ten ya 1 tanesi yada hiç biri muaf edilmiyor.
Okul %30 ingilizce desede bir çok ders ingilizce işleniyor yabancı hocalarla ve sınavların hepsi ingilizce oluyor.
Staj raporuda ingilizce isteniyor bilginize..

Bu konuyu yazdır

Kaçınıcı sınıftan başladınız? Kaç dersten muaf sayıldınız?
Yazar: Anıl - 17-10-2015, Saat: 16:12 - Forum: DGS Rehberlik - Yorumlar (36)

Bir çok okul ders muafiyetlerini açıkladı.
DGS ile kazanan arkadaşlarımızın bizce üstlerine düşen görev; hazırlanan Dgsli arkadaşlarımıza yardımcı olmakdır. Dgsli'nin dgsliden başka dostu yoktur. Smile
 Not: Burada vereceğiniz bilgiler yeni hazırlanan arkadaşlarımız için hayati önem arz etmektedir. O yüzden biraz zaman ayırıp gerekli yardımı yapalım. 
Dikkat!  Bütünlük açısından konu dışı paylaşımlar silinecektir. Diğer konulardaki sorularınızı ilgili başlıklar altında açabilirsiniz.
Aşağıdaki bilgileri eksiksiz doldurup okul hakkındaki ilk gözleminizi yazarsanız seviniriz.

*KAÇ YILINDA KAZANDINIZ:
*KAZANDIĞINIZ OKUL:
*BÖLÜM:
*PUAN/SIRALAMA:
*NETLER:
*KAÇINCI SINIFTAN BAŞLADINIZ:
*OKUL HAKKINDAKİ İZLENİMİNİZ:
*TAVSİYELERİNİZ:

Bu konuyu yazdır

Kısa Kısa DGS Çalışma Notları
Yazar: Anıl - 15-10-2015, Saat: 16:20 - Forum: Çalışma Notları - Yorumlar (1)

Esra Özen arkadaşımızın kendi hazırlamış olduğu kısa kısa DGS çalışma notlarını siz Dgsli.org üyeleriyle paylaşıyoruz.

Linke Tıklayarak Görüntüleyebilirsiniz.
http://www.dgsli.org/dgs-kisa-kisa-calisma-notlari/

Bu konuyu yazdır

Dgsli.Org Yayın İçeriği
Yazar: Anıl - 14-10-2015, Saat: 02:53 - Forum: Dgsli.Org Duyuruları - Yorum Yok

Arkadaşlar bildiğiniz üzere DGS üzerine paylaşım yapan en güncel web sitesi olan Dgsli.Org ve Facebook sayfamızda sizden gelen doğrultular üzerine bir kaç yenilik planlıyoruz. Sitemize DGS dışından, diğer sınavlardan ve güncel haberlerden bilgi almak isteyen arkadaşlardan gelen istek üzerine bu yöndede paylaşımlar yapmak istiyoruz. Bizim için en önemlisi sizlerin görüşleriniz. Anketimize katılarak oyunuzu verebilirsiniz. Ayrıca sitemizde olmasını istediğiniz, düşündüğünüz şeyleride buraya yazabilirsiniz.

Bu konuyu yazdır

ÖNEMLİ! YÖK KAYIT YAPTIRAMAYAN ADAYLAR İLE İLGİLİ DUYURU
Yazar: Anıl - 10-10-2015, Saat: 01:21 - Forum: DGS 2015 - Yorum Yok

YÖK KAYIT YAPTIRAMAYAN ADAYLAR İLE İLGİLİ DUYURU
2015 Dikey Geçiş Sınavı Sonucunda Sağlık Nedeniyle Kayıt Yaptıramayan Adayların Dikkatine (08.10.2015):
2015 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda yükseköğretim kurumlarına yerleşme hakkı kazanarak sağlık nedeniyle kayıt yaptıramayan öğrencilere kayıt hakkı verilmesine ilişkin dilekçeleri 07.10.2015 tarihli Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenmiş ve 2015 Dikey Geçiş Sınavı sonucunda yükseköğretim kurumlarına kayıt hakkı kazanan ancak sağlık nedeni ile kayıt yaptıramayan öğrencilerin ilgili yükseköğretim kurumlarına sağlık durumlarını ibraz etmeleri durumunda 12-15 Ekim 2015 tarihleri arasında mesai bitimine kadar 2015 DGS sonucunda kayıt hakkı kazandıkları ilgili yükseköğretim kurumlarına başvurmaları halinde kayıtlarının yapılmasına, bu tarihten sonra başvuran adaylara işlem yapılmamasına karar verilmiştir.

Link: http://www.dgsli.org/onemli-yok-kayit-ya...li-duyuru/

Bu konuyu yazdır