Yorumları: 1
Konuları: 0
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
0 Mesajına 0 Teşekkür Edildi.
ARANIZA KONYADAN KATILIYORUM. HEDEFİM MİMARLIK BÖLÜMÜ ..
Rep Puanı:
0
Merhaba arkadaşlar aranızda hedefi okul öncesi olan var mi ben bakıyorum da sayfalarda pek okul çocuk gelişimi kaydı olan gözüme çarpmadı
Yorumları: 2
Rep Puanı:
0
Bölümünüz: elektrik
merhaba arkadaşlar. puanım 265 sıralamam 13000 sizce devlette elektrik elektronik müh. gelir mi ?
Yorumları: 6
Konuları: 1
Rep Puanı:
0
Bölümünüz: Biyomedikal cihaz teknolojisi
Merhaba ben biyomedikal cihaz teknolojisi okudum biyomedikal mühendisliği ya da elektrik mühendisliği neresi olursa giderim
Rep Puanı:
0
Bölümünüz: süt ürünleri
merhaba arkadaşlar bende uludağ üniv tbmyo süt ürünleri. Manisada memurum celal bayar gıda müh.i.ö için aranıza katıldım
Rep Puanı:
0
Bölümünüz: çocuk gelişimi
merhaba ben elif buraya yeni üyeyim fakat sınava üçüncü kez girdim artık tecrübe kazanmaya başladım neredeyse bu sene umutluyum ama vakit yetmediği içinde korkuyorum daha fazla yapabilirdim.hepimiz için hayırlısı olsun
Yorumları: 6
Rep Puanı:
0
Bölümünüz: Makine Resim Konstrüksiyon
Arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin hedef hukuk daha önce dgs ile mühendislik kazanmıştım bakalım bu sefer hukuk olacak mı ayrıca bir sorum olacak bilgisi olan var mı acaba merak ettim 2 önlisans diploması olan lar için sınav sonucunda tercih aşamasında bölüm değişikliği söz konusu oluyor mu bundan önceki yıllarda olmuştu mesela adaletten sınava giren bir öğrencinin sınav sonucunda tercih aşamasından önce farklı önlisans diploması varsa tercih değişikliğine gidiliyordu ve puan hesaplaması ona göre yapılıyordu