DGS | Dikey Geçiş Forum

Tam Versiyon: Kimsin, Nesin, Kimlerdensin, Nerden Gelir, Nereye Gidersin?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Merhaba ben dpü mimari restorasyon 2. Sinif ogrencisiyim. Akdeniz mimarlik istiyorum. Bu yil benim icin dgs seruveni basliyor. Herkese basarilar..
(08-09-2015, Saat: 23:26)mimar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba ben dpü mimari restorasyon 2. Sinif ogrencisiyim. Akdeniz mimarlik istiyorum. Bu yil benim icin dgs seruveni basliyor. Herkese basarilar..

Hoşgeldiniz Dgsli.org ailesine. Sınava hazırlığı boyunca sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. Bizi sıkı takip etmeniz dileğiyle. İyi çalışmalar...  Smile
puanım 246 sıralamam 11932 okul öncesi gelir mi acaba???
(09-09-2015, Saat: 23:21)semaaaa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]puanım 246 sıralamam 11932 okul öncesi gelir mi acaba???

Biraz uzak bi ihtimal ama umarım gelir inşallah kazanırsın
ankara. Bilgisayar Mühendisliği......... herkese başarılar dilerim sınavlarda Smile
Merhaba arkadaşlar, aranıza Bursa'dan katılıyorum.Balıkesir Üniversitesi tekstil (ön lisans) bölümünden yıllar yıllar öncesinde mezun oldum.Bu yıl, tekstil ve moda tasarımı bölümünü kazanmak niyetindeyim.Hedefim, Mimar Sinan Güzel Sanatlar 'tekstil ve moda tasarımı' idi.Fakat okulun 1. sınıftan başlatıyor olması beni Haliç Üniversitesini tercih etmeye yönlendirecek gibi görünüyor. Haliç Üniversitesinde 'tekstil ve moda tasarım' okuyan arkadaşlarımız var ise onlara iletişim kurabilmeyi çok isterim.Herkese başarılar dilerim...
Merhabalar. Karabük üni. yaşlı bakımı önlisans programı mezunuyum. Bursada yaşıyorum. Hedefim izmir dokuz eylülde fizyoterapi ve rehabilitasyon okumak herkese başarılar
Merhaba arkadaşlar. Ben adalet okuyorum hukuka geçiş yapmak istiyorum. DGS hakkında çok fazla bilgim yok, sizlerden yardım almak için geldim.
Hukuk puanlarını inceledim, bu puanı öbs ne kadar etkiliyor?
Ankara ve Akdeniz Hukuk başlıca hedeflerim ama özel olmadığı sürece her yer olabilir. Üniversiteler arası sıralamada çok fazla fark var mı?
Merak ettiğim bir sürü şey var ama başlıca merak ettiklerim bunlar şimdiden herkese çok teşekkür ederim. Smile
Herkese Selamlar. PAÜ'de Dış Ticaret okuyorum. Uluslararası Ticaret veya Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerini düşünüyorum ama hayırlısı artık Smile Başarılar Diliyorum herkese.
Yeni üyeyim hedefim yıldız teknik biyomühendsilik herkese şimdiden başarılar Shy
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6