DGS Dikey Geçiş Sınavı Dgsli.Org Forum'a Hoşgeldiniz.

Giriş Yap Üye Ol

Sohbeti görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız tarayıcınızın çerezlerini temizleyin!

Welcome, Ziyaretçi

Forumda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Toplam Üyeler: 13,711
» Son Üye: TyanTunn
» Toplam Konular: 4,523
» Toplam Yorumlar: 8,353

Detaylı İstatistikler

Kimler Çevrimiçi
Toplam: 40 kullanıcı aktif
» 0 Kayıtlı
» 37 Ziyaretçi
Applebot, Baidu, GoogleBot

Son Aktiviteler
Beylikdüzü'nde Kadınlar İ... Yazar: fyzgmtr
05-11-2025, Saat: 19:32
Information and Notes: Gu... Yazar: TyanTunn
03-11-2025, Saat: 05:38
Washington Nationals info... Yazar: TyanTunn
03-11-2025, Saat: 05:37
Giants Tiny League roundu... Yazar: TyanTunn
03-11-2025, Saat: 05:36
Yankees announce 26 non-r... Yazar: TyanTunn
03-11-2025, Saat: 05:34
LilithBel - Erkekler İçin... Yazar: fyzgmtr
02-11-2025, Saat: 23:20
Aras Kargo Takip Hangi Si... Yazar: fyzgmtr
01-11-2025, Saat: 21:44
Magosa Zindanında Namık K... Yazar: Serdar500
27-10-2025, Saat: 14:59
Batumslot Yazar: Batum Pro
25-10-2025, Saat: 15:51
Batumslot Yazar: Batum Pro
25-10-2025, Saat: 15:49

Önemli Duyuru
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 16:51 - Forum: Dgsli.Org Duyuruları - Yorum Yok

1)-Lütfen yeni bir konu açmadan önce, açmak istediğiniz konunun sitemizde olup olmadığına dair Arama yapınız.

2)- Konu başlıklarının konu ile alakalı olmasına özen gösterelim. (acil,yardım,lütfen, ! [Resim: smile.png] vb. gibi cümle ve işaretler kullanmayalım.

3)- Konularda, arka arkaya (flood) mesaj atmayalım.
4)- Bu kurallara uymayan, kişi veya kişiler, uyarı verilmeden belirli bir süreliğine veya süresiz olarak forumdan uzaklaştırılacaktır!

Bu konuyu yazdır

Forum Kuralları
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 16:49 - Forum: Dgsli.Org Duyuruları - Yorum Yok

Forum Kuralları

1- Forumda yazilan mesajlardan tamamen yazan forum üyesi sorumludur. Şahısların yazdıkları yazılardan dolayı forumumuz hiçbir sorumluluk kabul etmez. 
2- T.C. yasalarını ya da uluslararasi kanunları, anlaşmaları, tüzükleri çigneyen mesajlar foruma gönderilemez. 
3- Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazılamaz. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.) 
4- Tehdit edici, küfürlü, örf ve adetlere karşı, nefret dolu ya da çok miktarlarda istenmeyen mesajlar göndermek; din, dil, irk ayrımına yönelik iletiler göndermek ve materyaller kullanmak; forum yöneticilerini ve kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır. 
5- Yorum amacı taşımayan salt propaganda içerikli parti ve siyaset yazıları yasaktır. 
6- Her türlü taciz edici yazı yasaktır. 
7- Forumda, büyük harfle yazı yazmak kesinlikle yasaktır! 
8- Forumda, sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar ve crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanitimi yasaktır. 
9- Mesajlarda öğretici veya örnek gösterici image'ler dışında image kullanılamaz. Imzalara image eklenemez. 
10- Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari değiştirme ve silme hakkına sahiptir. 
11- Forum kurallarina uymayan üyeler yöneticiler tarafindan uyarılır, davranışın tekrarında sistemimizden kayıtları silinir. 
12- Birden fazla üyelik tespit edildiği taktirde tüm üyelikler forumdan yasaklanır.
13- Forum kurallarının güncellenme veya yenilerinin eklenmesi hakkı forum yöneticilerince her zaman saklıdır. 
14- Foruma üye olan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

Bu konuyu yazdır

Tekstil Mühendisliği Bölümü
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 16:35 - Forum: Tercih edeceğiniz lisans bölümleri - Yorum Yok

.

Bu konuyu yazdır

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 16:35 - Forum: Tercih edeceğiniz lisans bölümleri - Yorumlar (2)

.

Bu konuyu yazdır

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 16:35 - Forum: Tercih edeceğiniz lisans bölümleri - Yorum Yok

.

Bu konuyu yazdır

Harita Mühendisliği Bölümü
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 16:34 - Forum: Tercih edeceğiniz lisans bölümleri - Yorum Yok

Harita Mühendisliği Bölümü

Bu konuyu yazdır

Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü
Yazar: DgsliOrg - 05-02-2015, Saat: 16:34 - Forum: Tercih edeceğiniz lisans bölümleri - Yorum Yok

Muhasebe ve Finansal Yönetim Bölümü

Bu konuyu yazdır