Welcome, Ziyaretçi
Kimler Çevrimiçi |
Toplam: 70 kullanıcı aktif » 0 Kayıtlı » 66 Ziyaretçi Ask.fm, Bing, GoogleBot, Yandex
|
Son Aktiviteler |
Ondokuz mayıs üniversites...
Yazar: matrixneo 09-09-2025, Saat: 02:19
|
batumslot
Yazar: Batum Pro 07-09-2025, Saat: 21:21
|
Batumslot Resmi
Yazar: Batum Pro 07-09-2025, Saat: 20:10
|
Gazi üniversitesi
Yazar: qguz11 06-09-2025, Saat: 18:40
|
MaskeBet Giriş
Yazar: mask 31-08-2025, Saat: 22:29
|
Maskebet
Yazar: mask 21-08-2025, Saat: 23:12
|
PALACEBET
Yazar: 6gtoxpepe4 17-08-2025, Saat: 06:25
|
Dansöz Kiralama Hizmeti
Yazar: grikedi 09-07-2025, Saat: 17:29
|
Düğün, Kına Eğlenceleri İ...
Yazar: griposter 05-07-2025, Saat: 20:33
|
8 Adet DGS Denemesi
Yazar: mete41 01-07-2025, Saat: 17:15
|
|
|
2016 DGS Neden Geçikti? Ne zaman Açıklanacak? |
Yazar: Anıl - 22-09-2016, Saat: 15:40 - Forum: DGS 2016
- Yorum Yok
|
 |
DGS 2016’nın sonuçlarının açıklanmaması artık Türkiye gündemine de taşındı. Twitter’da seslerini duyuran ve bizimde destek verdiğimiz DGS öğrencileri az da olsa seslerini duyurabildi. Sınavın yapıldığı 21 Ağustos tarihinden itibaren adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyordu. ÖSYM resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada sınav sonuçlarının bayramdan sonraki hafta açıklanacağını duyurmuştu. Ancak net bir tarih verilmedi. 1 ay geçmesine rağmen hala açıklanmayan DGS sonuçları için son açıklamayı YÖK ve ÖSYM üyesi Abdullah Çavuşoğlu yaptı. Çavuşoğlu öğrencilerle yaptığı konuşmalarda optik okuyuculardaki arıza nedeniyle gecikme yaşandığını söyledi ve sonuçların 23 Eylül Cuma gününe yetiştirmeye çalıştırdıklarını belirtti.
“ŞAKA DEĞİL! GECİKMENİN SEBEBİ SİLGİ TOZUYMUŞ”
DGS sonuçları için son açıklama YÖK ve ÖSYM üyesi Abdullah Çavuşoğlu tarafından yapıldı. Çavuşoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ağırlıklı olarak kitapçıklar arasına sıkışan silgi tozlarının tarayıcılar üzerindeki negatif etkilerinden dolayı sonuçların geçiktiğini, çalışmalara devam edildiğini ve cuma gününe yetiştirilmeye çalışıldığı açıklandı.
Sonuçların açıklansa bile bir sürü öğrenci zaten mağdur olmuş durumda. Bizde buna dikkat çekmek ve mağduriyetin giderilip giderilmeyeceğini öğrenmek için sayın Çavuşoğluna bir kaç soru yönelttik ve kendisinden cevap beklemekteyiz.
Sorulan sorular : http://www.dgsli.org/2016-dgs-neden-geci...iklanacak/
Cevaplandığında buradan güncellemede bulunacağız. Twitter’dan da Dgsli.org’u aratarak ulaşabilirsiniz.
*Bu yazının tüm hakları Dgsli.org’a aittir. “www.dgsli.org“ biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©
|
|
|
Ankara siyasal kaçıncı sınıftan başlatıyorlar |
Yazar: Halil Berkemal - 20-09-2016, Saat: 17:20 - Forum: Soru - Cevap
- Yorumlar (1)
|
 |
Merhaba hocam kendi adıma çok önem taşıyan bi soruya cevap arıyorum internette çok araştırdım fakat bulamadığım için sizlere yazıyorum. Ben polis meslek yüksek okulu mezunuyum dgs sınavına girdim sınav sonucuma göre ankara Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümüne gitmek istiyorum dgs ile bu bölüme yerleşirsem kaçıncı sınıftan başlatıyorlar alttan ders veriyorlar mı öğrenebileceğim biri var mı yada dgs ile Ankara siyasal kazanan kişilere nasıl ulaşabilirim
|
|
|
Kyk: kredi/burs |
Yazar: seda_266 - 19-09-2016, Saat: 17:22 - Forum: DGS 2016
- Yorum Yok
|
 |
Arkadaşlar dgsye ara verilerek kazanıldığında kyk dan burs yada kredi alamicak mıyız bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ?
|
|
|
|