DGS Dikey Geçiş Sınavı Dgsli.Org Forum'a Hoşgeldiniz.

Giriş Yap Üye Ol

Sohbeti görüntülemekte sıkıntı yaşıyorsanız tarayıcınızın çerezlerini temizleyin!

Welcome, Ziyaretçi

Forumda Ara

(Gelişmiş Arama)

Forum İstatistikleri
» Toplam Üyeler: 13,707
» Son Üye: Batum Pro
» Toplam Konular: 4,496
» Toplam Yorumlar: 8,324

Detaylı İstatistikler

Kimler Çevrimiçi
Toplam: 70 kullanıcı aktif
» 0 Kayıtlı
» 66 Ziyaretçi
Ask.fm, Bing, GoogleBot, Yandex

Son Aktiviteler
Ondokuz mayıs üniversites... Yazar: matrixneo
09-09-2025, Saat: 02:19
batumslot Yazar: Batum Pro
07-09-2025, Saat: 21:21
Batumslot Resmi Yazar: Batum Pro
07-09-2025, Saat: 20:10
Gazi üniversitesi Yazar: qguz11
06-09-2025, Saat: 18:40
MaskeBet Giriş Yazar: mask
31-08-2025, Saat: 22:29
Maskebet Yazar: mask
21-08-2025, Saat: 23:12
PALACEBET Yazar: 6gtoxpepe4
17-08-2025, Saat: 06:25
Dansöz Kiralama Hizmeti Yazar: grikedi
09-07-2025, Saat: 17:29
Düğün, Kına Eğlenceleri İ... Yazar: griposter
05-07-2025, Saat: 20:33
8 Adet DGS Denemesi Yazar: mete41
01-07-2025, Saat: 17:15

2016 DGS Neden Geçikti? Ne zaman Açıklanacak?
Yazar: Anıl - 22-09-2016, Saat: 15:40 - Forum: DGS 2016 - Yorum Yok

DGS 2016’nın sonuçlarının açıklanmaması artık Türkiye gündemine de taşındı. Twitter’da seslerini duyuran ve bizimde destek verdiğimiz DGS öğrencileri az da olsa seslerini duyurabildi. Sınavın yapıldığı 21 Ağustos tarihinden itibaren adaylar, sonuçların ne zaman açıklanacağını merakla bekliyordu. ÖSYM resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada sınav sonuçlarının bayramdan sonraki hafta açıklanacağını duyurmuştu. Ancak net bir tarih verilmedi. 1 ay geçmesine rağmen hala açıklanmayan DGS sonuçları için son açıklamayı YÖK ve ÖSYM üyesi Abdullah Çavuşoğlu yaptı. Çavuşoğlu öğrencilerle yaptığı konuşmalarda optik okuyuculardaki arıza nedeniyle gecikme yaşandığını söyledi ve sonuçların 23 Eylül Cuma gününe yetiştirmeye çalıştırdıklarını belirtti.
“ŞAKA DEĞİL! GECİKMENİN SEBEBİ SİLGİ TOZUYMUŞ”
DGS sonuçları için son açıklama YÖK ve ÖSYM üyesi Abdullah Çavuşoğlu tarafından yapıldı. Çavuşoğlu Twitter hesabından yaptığı açıklamada, ağırlıklı olarak kitapçıklar arasına sıkışan silgi tozlarının tarayıcılar üzerindeki negatif etkilerinden dolayı sonuçların geçiktiğini, çalışmalara devam edildiğini ve cuma gününe yetiştirilmeye çalışıldığı açıklandı.
Sonuçların açıklansa bile bir sürü öğrenci zaten mağdur olmuş durumda. Bizde buna dikkat çekmek ve mağduriyetin giderilip giderilmeyeceğini öğrenmek için sayın Çavuşoğluna bir kaç soru yönelttik ve kendisinden cevap beklemekteyiz.

Sorulan sorular : http://www.dgsli.org/2016-dgs-neden-geci...iklanacak/

Cevaplandığında buradan güncellemede bulunacağız. Twitter’dan da Dgsli.org’u aratarak ulaşabilirsiniz.

*Bu yazının tüm hakları Dgsli.org’a aittir. “www.dgsli.org“ biçiminde aktif bağlantı kurulabilir, açık kaynak gösterilmek kaydıyla içerik kullanılabilir. Açık kaynak göstermeden yapılan alıntılar için yasal takip yapılacaktır. ©

Bu konuyu yazdır

DGS Twitter'da TT Listesinde
Yazar: Anıl - 21-09-2016, Saat: 16:43 - Forum: İmza-Sosyal Medya Kampanyaları - Yorum Yok

DGS twitterda TT listesine girdi. En yukarı taşıyarak sesimizi duyuralım. Herkes destek versin. #DGSyiAciklayin hastagini kullanıyoruz. Twittinize #dgsliorg ve @DikeyGecisSinav etiketleyin biz de RT yapabilelim.

Bu konuyu yazdır

Ankara siyasal kaçıncı sınıftan başlatıyorlar
Yazar: Halil Berkemal - 20-09-2016, Saat: 17:20 - Forum: Soru - Cevap - Yorumlar (1)

Merhaba hocam kendi adıma çok önem taşıyan bi soruya cevap arıyorum internette çok araştırdım fakat bulamadığım için sizlere yazıyorum. Ben polis meslek yüksek okulu mezunuyum dgs sınavına girdim sınav sonucuma göre ankara Üniversitesi siyasal bilgiler fakültesi siyaset bilimi ve kamu yönetimi bölümüne gitmek istiyorum dgs ile bu bölüme yerleşirsem kaçıncı sınıftan başlatıyorlar alttan ders veriyorlar mı öğrenebileceğim biri var mı yada dgs ile Ankara siyasal kazanan kişilere nasıl ulaşabilirim

Bu konuyu yazdır

Kyk: kredi/burs
Yazar: seda_266 - 19-09-2016, Saat: 17:22 - Forum: DGS 2016 - Yorum Yok

Arkadaşlar dgsye ara verilerek kazanıldığında kyk dan burs yada kredi alamicak mıyız bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ?

Bu konuyu yazdır

Uzaktan Eğitim Bilgisayar Müh. Hk.
Yazar: Fatih Vural - 19-09-2016, Saat: 16:15 - Forum: Soru - Cevap - Yorum Yok

Merhabalar,
DGS ile uzaktan eğitim bilgisayar müh okuyan varmı acaba? Okuyan arkadaşlar Ücretleri, sınav yerleri, negatif yanları şeklinde bilgi verebilirlermi.

Bu konuyu yazdır

ÖSYM'den, Yapılan Asılsız Paylaşımlar İçin Duyuru
Yazar: Anıl - 18-09-2016, Saat: 15:20 - Forum: DGS 2016 - Yorum Yok

Arkadaşlar Twitter'da osymsonuc osymhaber isim ve türevi bir çok sayfa mevcut. Bunlar sürekli bişeyler paylaşıyorlar. Kendilerine göre tarih belirtiyorlar. Ne yazık ki bir çok kişide bunları resmi hesap zannediyor. Söz konusu hesaplar profillerinde ingilizce olarak resmi kurumla bağlantısı yok diye yazmış. İngilizce yazmalarının amacı bilmeyenler anlamasın diye... ÖSYM'de aşaığda yer alan açıklamayı yapmış. Tek resmi hesap @OSYMbaskanligi  bizimde @dikeygecissinav

1. Resmi internet sitemiz osym.gov.tr  ve resmi twitter adreslerimizde yer alan bilgiler dışında hiçbir bilgiye itibar etmeyiniz.

2. Kurumumuzun tek resmi twitter hesabı bu hesap olup Kurumumuz adına yapılan asılsız paylaşımlara itibar etmeyiniz.

3. 2016 Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sonuçları, Bayram'dan sonra açıklanacaktır.

Resime tıklayarak büyütebilirsiniz.

Bu konuyu yazdır

DGS ile hem açıköğretim geçiş Hakkı tercih sonucu okunabilir mi
Yazar: Ceren Erdoğdu - 17-09-2016, Saat: 14:52 - Forum: Soru - Cevap - Yorum Yok

Tek sorum şu ben dgs direk geçiş ile açık öğretime kayıt yaptırsam bilr aynı Zaman'da DGS ile başka okul okuyabilir miyim yani bu sene ki son açıköğretim Hakkı'mı kullanırken aynı Zaman'dan örgün okuyabilir miyim

Bu konuyu yazdır