DGS | Dikey Geçiş Forum

Tam Versiyon: Dokuz eylül üniversitesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Hangi derslerden muaf ettiklerini, not sistemlerini, kaçıncı sınıftan başlattıklarına dair bilgi paylaşımlarını bu konu altından paylaşabilirsiniz.
Songül Kural: Dokuz Eylül maliye 3ten başlatıyor fark dersi 6-7 arası.
Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi bölümüne DGS ile yerleşen veya kaç ders saydıkları ve kaçtan başlattıkları hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar? Teşekkürler
Okul 3 siniftan baslatmaktan yana mi tavir koyuyor yoksa. Isleri zora sokucak şekilde mi bunu ogrensek yeter çünkü hangi dersleri aldiriyor aldirmiyor farklilik gosteriyor on lisans egitimde herkes ayni dersleri gormuyor bende eksik olan sende olmaya bilir.
Bilgisayar Mühendisliği hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi acaba? 3den mi başlatıyor, ders muaf nasıl oluyor?
ben 2011 de 292 puan aldım iyteye girdim hazırlığı geçemedim okulu bıraktım. bu yıl tekrardan giricem dokuz eylüle girersem kaçıncı sınıftan başlatıyor ?
3.SINIFTAN BAŞLATAN ÜNİVERSİTE HANGİLERİ
dokuz eylul ekonomi istiyorum genel olarka unilerde ekonomi yazmayı düşünüyorum 3 sınıftan mı başlarım bilgi olan varsa yazar mısınz..
İnşaat mühendisliği kaçtan başlatılıyor. Kaç dersden muaf oluyoruz
(21-07-2015, Saat: 21:51)duygu Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]dokuz eylul ekonomi istiyorum genel olarka unilerde ekonomi  yazmayı düşünüyorum 3 sınıftan mı başlarım bilgi olan  varsa yazar mısınz..

Derslerin muhaf durumuna bağlı 3.sınıftan baslarsınız fakat 1 ve 2.sınıftanda da dersler alabilirsniz muhtemelen.

(06-08-2015, Saat: 16:53)fork4n2 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İnşaat mühendisliği kaçtan başlatılıyor. Kaç dersden muaf oluyoruz

2014 yıılı taban puanlar 360 ve 230 puan arasında gerçekleşti.
Sayfalar: 1 2