DGS | Dikey Geçiş Forum

Tam Versiyon: 2020 DGS Geç Başvuru Son Günü
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Meslek yüksek okullarının son sınıflarında olan veya mezun durumdaki adayların girebildiği Dikey Geçiş Sınavı‘na geç başvurusu için bugün son gün!
 2 yıllık önlisans bölümlerini, 4 yıllık bölümlere tamamlamak isteyen adayların girmiş olduğu bu sınav bir çok kişinin fakülte hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Bu hayalinizde sizlere destek sağlamaya devam eden Dgsli.org ‘a Forum ve sosyal medya hesaplarını (hesaplar haberin en altında verilmiştir.) takip ederek sorularınızı sorabilirsiniz. Ayrıca sınav hakkında yapılan son dakika uyarılarını kaçırmamak için Mobil Uygulamamızı yükleyebilirsiniz. Bu sayede telefonunuza bildirim gelerek takipte kalabilirsiniz.
 
Başvurularınızı son güne bırakmamanızı tavsiye ederiz. ÖSYM tarafından yapılan duyuru şu şekilde;
Alıntı:
DUYURU
2020-DGS Başvurularının Alınması
Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Ön Lisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (2020-DGS), 09 Ağustos 2020 tarihinde uygulanacaktır.
Sınava başvurular, 09 – 17 Haziran 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Geç Başvuru 03.07.2020 (Bugün) tarihinde olacaktır.
Adaylar, başvurularını elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak  ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden yapabileceklerdir.
Sınava ilişkin ayrıntılı bilgi 2020-DGS Kılavuzunda yer almaktadır. Adaylar, Kılavuza aşağıdaki bağlantıdan erişebileceklerdir. Sınava başvuracak adayların Kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.


ÖSYM BAŞKANLIĞI


2020-DGS: Kılavuz ve Başvuru Bilgileri

– Dikey Geçiş Sınavı (DGS) sayfası
– Resmi Twitter Hesabı
– Resmi İnstagram Hesabı
– Dgsli.org site hakkında anlık duyuru sayfası
– Dikey Geçiş Sınavı (DGS)  Grubu