DGS | Dikey Geçiş Forum

Tam Versiyon: 2.Üniversite okurken DGS'ye girebilirmiyim?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhabalar. ben hacettepe kimya 2.sinif öğrencisiyim. 2 yıllık açıköğretim fakültesinde web tasarımcılığı okuyup DGS ye  girip ODTÜ,İTÜ,GALATASARAT gibi üniversitelerin bilgisayar mühendisliğine geçme gibi bir hayalim var. böyle bir hakkım varmı ? Hem 4 yıllık örgün eğitim alırken ve 2.ci üniversiteyi okurken dgs ye girip tercih yapabiliyormuyum ?
(04-07-2019, Saat: 01:14)bor4y Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhabalar. ben hacettepe kimya 2.sinif öğrencisiyim. 2 yıllık açıköğretim fakültesinde web tasarımcılığı okuyup DGS ye  girip ODTÜ,İTÜ,GALATASARAT gibi üniversitelerin bilgisayar mühendisliğine geçme gibi bir hayalim var. böyle bir hakkım varmı ? Hem 4 yıllık örgün eğitim alırken ve 2.ci üniversiteyi okurken dgs ye girip tercih yapabiliyormuyum ?

Aöf ile web tasarımı bitirp DGS'ye girebilir , Bilg. Müh. bölümüne yerleşebilirsiniz aynı zamanda kimya okurken. Hatta örgün olarak MYO bilg. programlama veya web tasarımı da okuyabilirsiniz aynı anda hem örgün lisans hem de örgün ön lisans okunabilir.Ancak DGS ile  yerleştiğiniz takdirde kayıt olurken aynı anda iki örgün lisans okunamayacağı için Hacettepe kimya bölümündeki lisans kaydınızı sildirmeniz gerekir.
merhaba oluyor muymuş? öğrendiniz mi?